23 Şubat 2013 Cumartesi

Günlerin ardından...

Bu kadar uzun zamandan sonra yazmak gerçekten zorluyor insanı,yokluğunu uzaklaştığını anlatmaya çalıştıkça zorlaşıyor kelimeleri bulmak..

Yeni umutlarla geldiğim Antalya'da bir yıl geçmeden 2.eve taşınmanın şaşkınlığı içindeyim,umutsuz konuşmak,yorgunluğumu,telaşımı,uzun uzadıya anlatmak sıkıntı vermekten başka bir durum oluşturmuyo bence,

Yeni bir eve yerleşip düzeni kurmaya çalışırken hayatın getirdiği şartlar içinde,tekrar aynı sorumluluğun üstesinden gelmeye çalışmak ağlamaklı duruma getirdi beni,yeni ev yeni şehir her zaman umudu peşinden getiriyor,dilerim bundan sonrası çok daha iyi olur..

Birkaç gün içinde taşınıyor eşyalarım,,en kısa zamanda yerleşip düzenimi kurduktan sonra çok sevdiğim uğraşılarıma ve aranıza geri dönmeyi iple çekiyorum..

Allah'a emanet olun..

Sevgiler...


15 yorum:

Unknown dedi ki...

ahhh be canım bende senden farklı sayılmam daha İzmir'e taşınalı 6 ay bile olmadı ama ben ikinci eve taşındım bile inan bana seninle aynı duygular içerisindeyim...

icimdeki yolculuk dedi ki...

hayat neleri getirceği bilinmeyen bir muamma.kolay gelsin ve umarum yeni ev hayırlara vesile olur szin için.

Kardeşler Nikah Şekeri dedi ki...

Bende diyordum HobiHuzur'umun sesi çıkmıyor iyidir inşallah..2.evine taşınıyormuşsun,senin için inşallah hayırlı olur canım..Sevgiler:)

AslıASLI dedi ki...

Ne umutlarla Antalya'ya gittiğini biliyorum Huzurum. Lütfen canını sıkma ve üzülme tamam mı?
Yeni ev bulunmuş ve taşınıcaksın hayırlısıyla kısa zamanda düzenini oturtursun sen.
Bizler buralardayız lütfen kendini üzme nolur.

okuyan dedi ki...

Her işte bir hayır vardır canım. Sizin için de en hayırlısı neyse o olsun canım benim.

bahar006 dedi ki...

Ben de projelerine gömüldün, ondan ses vermiyosun sanıyordum. Canım ev değiştirmek iyidir, bir sene doldu mu ben eşimin başının etni yemeye başlarım hadi taşınalım sıkıldım diye:) Yeni ev, yeni konşu iyidir, yeni ev yerleştirmek de öyle. Çok kolay gelsin, canını sıkma, ölümden başka herşeye çare var, öptüm kocaman:)

mavii dedi ki...

ya varya hobim icimden nerde bu kiz yazilarin var mi diye geldim cok sasirdim panelde gorunmuyor neden bilmiyorum ama hayirlisi olsun cnm allah guc kuvvet versin sana

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

zor bir dönem bu ama sonunu düşünün.her şey güzel olacak.önemli olan önce sağlıklı olmak.gerisi kolay...sevgiler(ukala demeyin bana ne olur 2 su baskını 2 yangın 3 iflas atlatmış biriyim.özellere girmiyorum bile)

Unknown dedi ki...

Hayırlı olur inşallah yeni şehir, yeni ev....

Ve dilerim herşey gönlünce olur.

HoBiHuZuR dedi ki...

Belindam;çok zor gerçekten,toparlan taşın tekrar paketleri aç yerleştir düzenlee zor gerçekten.Allah yardımcımız olsun..

Funda;çok haklısınız,Amin çok teşekkür ederim..Zorluğu olan herkese Rabbim yardım etsin..

Kardeşler;ay canım ya yoksa sesim çıkmaz olurmu mutlaka gelir blogunuzda yada face adresinizden size ulaşırım ama 2.ev telaşı:)

Aslım;hemde ne büyük umutlarla gelindi,üzmüyorum artık,taşındım şimdi düzene oturma telaşı içindeyim,,sagol canım arkadaşım..

Çok haklısın gerçekten Ayşım'ım.Şer görünende de hayır vardır aslında önemli olan bakmasını bilmek bence..

Baharım;ne pozitif kızsın sen öyle:) hayranınım senin bilesin:) vallahi canım evi yerleştiren toparlayan biri olsa bende senesi dolmadan ev değiştirelim derim :))

mavim;saol canım unutulmamak çok iyi ki:)


Sevgili Alanay;ben kimseye ne kadar ukalasın çok bilmişsin demem asla aksine herkesin bir fikri vardır mutlaka dinlenmeli,çözüm için yanlız hissetmemek için bir yol gösterir derim,rahat olun yani:) Zor şeyler yaşamışsınız gerçekten evet sonunun iyi olacağını düşünmek gerek..Sevgiler..

Demet;çok teşekkür ederim.inşAllah.

Nilgün Komar dedi ki...

herşey gönlünüzce olsun..

AslıASLI dedi ki...

Huzurum inşallah yerleştin ve iyisindir :) arada iyiyim desen çok sevinicem inan. Merak ediyorum.

HoBiHuZuR dedi ki...

nilgün hanım;çok teşekkür ederim.Sevgiler...

Aslım;yerleştim şükürler olsun:)) çok haklısın az kaldı gelmeme:))

bahar006 dedi ki...

Cee deyip kaçmışsın yine, özledim kızım ya:))

HoBiHuZuR dedi ki...

baharım;valla bende seni özledim :)) geldim geldim :P